Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

"Nezavisnost": Upravnik SNP-a šikanira

Na jučerašnju izjavu direktora Srpskog narodnog pozorišta Aleksandra Milosavljevića da sumnja u verodostojnost peticije za smenu direktorke Baleta Olivere Kovačević Crnjanski, kao i da smatra da neko namerno pokušava da inscenira problem i naruši ugled i uspehe Baleta tog pozorišta, danas je reagovao predsednik sindikata SNP-a "Nezavisnost" Momčilo Nenadović.

Dunav prohodan za saobraćaj

Plovni put Dunava kod Novog Sada odblokiran je danas po nalogu Lučke kapetanije, tako što su odgurani brodovi koji su učestvovali u blokadi, potvrdio je šef Lučke kapetanije Boris Oreb.

Petrovaradinci protiv kamiona

Građani Petrovaradina nedelju dana potpisuju peticiju tražeći izmeštanje kamiona koji skoro svakog minuta prolaze Preradovićevom i Reljkovićevom ulicom.  

Nastavlja se blokada Dunava

Radnici "Dunav grupe agregati", nekadašnjeg "Heroja Pinkija", nastavljaju da s tri broda blokiraju saobraćaj Dunavom u Novom Sadu.

Požar preti svakoj drugoj zgradi

Nakon tragedije u "Kontrastu", ekipe "Stana" počele su prvu besplatnu kontrolu elektroinstalacija u svim novosadskim zgradama, a prvi rezultati su poražavajući, jer svakoj drugoj zgradi preti požar zbog dotrajalih instalacija.